Έχω βραβευθεί

Σημαντικές βραβεύσεις και διεθνείς διακρίσεις

Το νερό «Πηγές Κωστηλάτας» λαμβάνει συνεχόμενες βραβεύσεις ως εξαιρετικής ποιότητας νερό, για 7 συνεχόμενα έτη. Το 2016 έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη μέγιστη διάκριση των 3 αστεριών του Βραβείου Ανώτερης Γεύσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), που εδρεύει στις Βρυξέλλες, την πιο εξειδικευμένη κριτική επιτροπή στον κόσμο που αναλαμβάνει να πιστοποιεί και να αναδεικνύει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.
Πέρυσι κατέκτησε την κορυφαία διάκριση από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά , αλλά και το Diamond Taste Award 2021, που το κατατάσσει στα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε διεθνές επίπεδο.

Εδώ και εννιά συναπτά έτη, το φυσικό μεταλλικό νερό Πηγές Κωστηλάτας βραβεύεται και διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητά του. Το 2016 έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη μέγιστη διάκριση Μεταξύ άλλων, το 2021, κατέκτησε το Diamond Taste Award 2021 που το κατατάσσει στα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε διεθνές επίπεδο, ενώ το 2022, κατέκτησε για ένατη συνεχόμενη χρονιά την κορυφαία διάκριση των 3 αστεριών του Βραβείου Ανώτερης Γεύσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) των Βρυξελλών, την πιο εξειδικευμένη κριτική επιτροπή παγκοσμίως που πιστοποιεί και αναδεικνύει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.