Ποιοι είμαστε

Περιβαλλοντική συνείδηση

Δεδομένου ότι το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό της γης και αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος, φροντίζουμε για την εφαρμογή του προτύπου συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης, την ανακύκλωση όλων των πλαστικών, τη διαχείριση κατανάλωσης ενεργειακών πόρων και τη συμμόρφωση προς όλους τους ευρωπαϊκούς περιβαλλοντικούς νόμους και κανονισμούς. Γιατί απλά, το νερό μας υφίσταται εφόσον υφίσταται ένα υγιές οικοσύστημα.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Ως μέλος του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, η εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. υλοποιεί δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού της σχεδιασμού, εστιάζοντας σε πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον με αποδέκτες τοπικές και μη κοινωνίες.

Ανακαλύψτε τη διαδρομή μας

Η εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. ιδρύθηκε το 2007 έχοντας ως αποκλειστική δραστηριότητα την εμφιάλωση και διάθεση φυσικού μεταλλικού νερού η οποία ξεκίνησε το 2011.
Σε υψόμετρο 1450μ., σε ένα παρθένο ορεινό τοπίο, ανεπηρέαστο από ανθρώπινες παρεμβάσεις, αναβλύζει το φυσικό μεταλλικό νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» όπου γίνεται η επιτόπια εμφιάλωσή του. Τηρώντας τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια εμφιάλωσης και διανομής του φυσικού μεταλλικού νερού, στόχος της εταιρείας αποτελεί η προσφορά ενός προϊόντος που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία νερά της Ευρώπης.
Η διάθεση των προϊόντων γίνεται κυρίως στην Ήπειρο και την Κέρκυρα, ενώ επεκτείνεται συνεχώς με στόχο την κάλυψη όλης της Ελλάδας, αλλά και χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Κύπρος, η Αλβανία, η Κίνα, τα ΗΑΕ και η Σαουδική Αραβία.

Το όραμά μας

Έχοντας ως σύμμαχο την άριστη ποιότητα του φυσικού μεταλλικού νερού, όραμά μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους καταναλωτές όλου του κόσμου να γευθούν ένα απαράμιλλο, εξαιρετικό νερό, τόσο ξεχωριστό σε ποιότητα όσο και σε γεύση.
Ανοίγοντας, λοιπόν, ένα μπουκάλι Νερό Κωστηλάτα και δοκιμάζοντας την αξεπέραστη φρεσκάδα του, έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι ακριβώς δίπλα από την πηγή του.
Αυτό αποτελεί πραγματικά μια καθημερινή πρόκληση για την εταιρεία μας και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό για τον ανθρώπινο οργανισμό, το νερό, στο αποκορύφωμα της ποιότητάς του.

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου εργοστασίου, όπου γίνεται η εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού, βρίσκονται σε υψόμετρο 1.450μ. στα Αθαμανικά Όρη, καλύπτοντας συνολική επιφάνεια 5.000m2 σε ιδιόκτητες εκτάσεις 30 στρεμμάτων.
Στις εγκαταστάσεις της στεγάζεται 1 σύγχρονη γραμμή παραγωγής, ένα πλήρως εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο, αποθηκευτικοί χώροι και γραφεία διοικητικών υπηρεσιών.

Πιστοποιήσεις

Πανοραμικό 360 της τοποθεσίας μας

Ανακαλύψτε τη διαδρομή μας

Η εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. ιδρύθηκε το 2007, και από το 2011 δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην εμφιάλωση και διάθεση φυσικού μεταλλικού νερού.

Το όραμά μας

Με σύμμαχο την άριστη ποιότητα του φυσικού μεταλλικού νερού Πηγές Κωστηλάτας, όραμά μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους καταναλωτές όλου του κόσμου να γευτούν ένα εξαιρετικό νερό, απαράμιλλης ποιότητας και γεύσης.

Στόχος μας είναι η προσφορά ενός προϊόντος που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία νερά της Ευρώπης, δεδομένου ότι πληροί τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια εμφιάλωσης και διανομής του.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Πηγές Κωστηλάτας διανέμεται κυρίως στην Ήπειρο, την Κέρκυρα και την Αττική, στοχεύοντας στη σταδιακή κάλυψη όλης της Ελλάδας, αλλά και χωρών του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Κύπρος, η Αλβανία, η Κίνα, τα ΗΑΕ και η Σαουδική Αραβία.

Ανοίγοντας ένα μπουκάλι νερό Πηγές Κωστηλάτας και δοκιμάζοντας την αξεπέραστη φρεσκάδα του, έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε ακριβώς δίπλα από την πηγή του.

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου εργοστασίου όπου γίνεται η εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού Πηγές Κωστηλάτας, βρίσκονται σε υψόμετρο 1.450μ. στα Αθαμανικά Όρη, και καλύπτουν συνολική επιφάνεια 5.000m2 σε ιδιόκτητες εκτάσεις 30 στρεμμάτων.
Εκεί στεγάζεται μια σύγχρονη γραμμή παραγωγής, ένα πλήρως εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο, αποθηκευτικοί χώροι και γραφεία διοικητικών υπηρεσιών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο