Ανακαλύψτε τη διαδρομή μας

Η εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. ιδρύθηκε το 2007 έχοντας ως αποκλειστική δραστηριότητα την εμφιάλωση και διάθεση φυσικού μεταλλικού νερού η οποία ξεκίνησε το 2011.
Σε υψόμετρο 1450μ., σε ένα παρθένο ορεινό τοπίο, ανεπηρέαστο από ανθρώπινες παρεμβάσεις, αναβλύζει το φυσικό μεταλλικό νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» όπου γίνεται η επιτόπια εμφιάλωσή του. Τηρώντας τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια εμφιάλωσης και διανομής του φυσικού μεταλλικού νερού, στόχος της εταιρείας αποτελεί η προσφορά ενός προϊόντος που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία νερά της Ευρώπης.
Η διάθεση των προϊόντων γίνεται κυρίως στην Ήπειρο και την Κέρκυρα, ενώ επεκτείνεται συνεχώς με στόχο την κάλυψη όλης της Ελλάδας, αλλά και χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Κύπρος, η Αλβανία, η Κίνα, τα ΗΑΕ και η Σαουδική Αραβία.

Το όραμά μας

Έχοντας ως σύμμαχο την άριστη ποιότητα του φυσικού μεταλλικού νερού, όραμά μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους καταναλωτές όλου του κόσμου να γευθούν ένα απαράμιλλο, εξαιρετικό νερό, τόσο ξεχωριστό σε ποιότητα όσο και σε γεύση.
Ανοίγοντας, λοιπόν, ένα μπουκάλι Νερό Κωστηλάτα και δοκιμάζοντας την αξεπέραστη φρεσκάδα του, έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι ακριβώς δίπλα από την πηγή του.
Αυτό αποτελεί πραγματικά μια καθημερινή πρόκληση για την εταιρεία μας και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό για τον ανθρώπινο οργανισμό, το νερό, στο αποκορύφωμα της ποιότητάς του.

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου εργοστασίου, όπου γίνεται η εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού, βρίσκονται σε υψόμετρο 1.450μ. στα Αθαμανικά Όρη, καλύπτοντας συνολική επιφάνεια 5.000m2 σε ιδιόκτητες εκτάσεις 30 στρεμμάτων.
Στις εγκαταστάσεις της στεγάζεται 1 σύγχρονη γραμμή παραγωγής, ένα πλήρως εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο, αποθηκευτικοί χώροι και γραφεία διοικητικών υπηρεσιών.

Πιστοποιήσεις

Πανοραμικό 360 της τοποθεσίας μας

Περιβαλλοντική συνείδηση

Αντιλαμβανόμενοι ότι το νερό, το πολυτιμότερο αγαθό της γης, αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος φροντίζουμε για την εφαρμογή του προτύπου συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης, την ανακύκλωση όλων των πλαστικών, τη διαχείριση κατανάλωσης ενεργειακών πόρων και τη συμμόρφωση προς όλους τους ευρωπαϊκούς περιβαλλοντικούς νόμους και κανονισμούς. Γιατί απλά, το νερό μας υφίσταται εφόσον υφίσταται ένα υγιές οικοσύστημα.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρεία αντιλαμβανόμενη την οντότητά της ως ένα μέλος του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, υλοποιεί δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού της σχεδιασμού. Εστιάζει σε πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης με αποδέκτες τον άνθρωπο, τις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον.