Γιατί ξεχωρίζω;

Με πλήθος σημείων ποιοτικού ελέγχου και δεκάδες χημικές αναλύσεις ημερησίως, το φυσικό μεταλλικό νερό Πηγές Κωστηλάτας προέρχεται κατευθείαν από φυσικές πηγές και διακρίνεται σε όλο τον κόσμο για την κορυφαία ποιότητά του.

Η πολύ χαμηλή ολική σκληρότητα (94,6mg) του φυσικού μεταλλικού νερού Πηγές Κωστηλάτας (αναλύσεις 2020) που προκύπτει από τα πολύ χαμηλά ποσοστά αλάτων που περιέχει, του χαρίζει ελαφριά και εύπεπτη σύσταση που προστατεύει τον οργανισμό και το νεφρικό σύστημα.

Τα χαμηλά επίπεδα νατρίου και τα μηδαμινά νιτρικά είναι παράγοντες που αποδεικνύουν την ανώτερη ποιότητα του φυσικού μεταλλικού νερού Πηγές Κωστηλάτας κι εξασφαλίζουν εύκολη και ελαφριά πέψη, καθιστώντας το ιδανικό για όσους ακολουθούν δίαιτα πτωχή σε νάτριο.

Μια μαγευτική τοποθεσία

Οι πηγές Κωστηλάτας βρίσκονται σε ένα από τα επιβλητικότερα ορεινά συμπλέγματα των Αθαμανικών Ορέων, σε μία από τις πιο άγριες κορυφογραμμές της Πίνδου. Από εκεί ξεκινά κάθε σταγόνα του φυσικού μεταλλικού νερού Πηγές Κωστηλάτας ως νιφάδα χιονιού ή σταγόνα βροχής. Συνεχίζει την πορεία του υπογείως περνώντας μέσα από τα βραχώδη φίλτρα της φύσης και αναβλύζει στην πηγή του σε υψόμετρο 1.450μ όπου και εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής με τα υψηλά στάνταρ.

Πολυβραβευμένο νερό

Το βραβευμένο φυσικό μεταλλικό νερό Πηγές Κωστηλάτας, κατέκτησε την κορυφαία διάκριση από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, αλλά και το Diamond Taste Award 2021, που το κατατάσσει στα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε διεθνές επίπεδο.

 

Η διαδρομή μου

Το νερό ξεκινά από μια νιφάδα…

συνεχίζει την υπόγεια διαδρομή του…

για να εμφιαλωθεί σε μια υπερσύγχρονη μονάδα…

…ή μια σταγόνα βροχής…

…μέσα από βραχώδη φίλτρα…

…και να φτάσει με ασφάλεια από την πηγή… στο μπουκάλι.

Αγνό και φυσικό. Όπως είναι.

Η διαδρομή μου

Το νερό ξεκινά…

Από μια νιφάδα…

συνεχίζει την υπόγεια διαδρομή του…

για να εμφιαλωθεί σε μια υπερσύγχρονη μονάδα…

…ή μια σταγόνα βροχής…

…μέσα από βραχώδη φίλτρα…

…και να φτάσει με ασφάλεια από την πηγή… στο μπουκάλι.

Αγνό και φυσικό. Όπως είναι.

Από τις πηγές κυλώ

Οι πηγές Κωστηλάτας βρίσκονται σε ένα από τα επιβλητικότερα ορεινά συμπλέγματα των Αθαμανικών Ορέων, και μία από τις πιο άγριες κορυφογραμμές της Πίνδου με περισσότερες από 300 πηγές νερού. Από εκεί ξεκινά το φυσικό μεταλλικό νερό Πηγές Κωστηλάτας ως νιφάδα χιονιού ή σταγόνα βροχής, συνεχίζει την πορεία του υπογείως μέσα από τα βραχώδη φίλτρα της φύσης, και αναβλύζει στην πηγή του σε υψόμετρο 1.450μ. όπου και γίνεται η εμφιάλωσή του σε μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής. Χάρη στην αποκλειστικά υπόγεια προέλευσή του, αλλά και στην απαγόρευση ρυπογόνων δραστηριοτήτων στην περιοχή της πηγής, ρέει προστατευμένο μέσα σε ένα φρούριο γεωλογικών στρωμάτων που ενισχύονται από τους πάγους του χειμώνα. Έτσι, παραμένει ένα νερό κορυφαίας ποιότητας, άκρως καθαρό, φυσικό, κι ανεπηρέαστο από οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση. Το φυσικό μεταλλικό νερό Πηγές Κωστηλάτας είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι, ένα δώρο της φύσης που μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Μετάβαση στο περιεχόμενο